Čiščenje in poliranje vozil

Nudimo vam kakovostno ročno čiščenje zunanjosti in notranjosti avtomobilov, ki zadovolji tudi najbolj zahtevne ljubitelje jeklenih konjičkov. Pri tem smo natančni oziroma že skoraj pikolovski, saj je naše mnenje, da urejenost avtomobila pogosto priča o odnosu do sveta oziroma je pokazatelj človekovega karakterja, nemalokrat pa je videz avtomobila tudi tisti, ki naredi prvi vtis na druge – tudi vaše poslovne partnerje.

Poleg kakovostnega ročnega čiščenja, ki ne poškoduje laka avtomobila, ter čiščenja notranjosti, po katerem bo ta videti kot nova (četudi ste v avtomobilu morda še dan poprej vozili svojega kosmatega hišnega ljubljenčka), vam nudimo tudi globinsko oziroma globinsko kemično čiščenje. Globinsko čiščenje je nujna osvežitev notranjosti, če jo želite ubraniti pred znaki staranja oziroma obrabe, saj so elementi v avtomobilu vsak dan podvrženi prahu in umazaniji – to je s klasičnim čiščenjem (sesanjem in brisanjem prahu) nemogoče popolnoma odstraniti, saj umazanija zažre pregloboko.

Z globinskim čiščenjem se lahko znebite tako prahu, las in dlak ljubljenčkov, kot tudi umazanije, ki jo povzročajo plesni, cigaretni dim, polite tekočine in podobno – po postopku bo avto brez nesnage in prijetnega vonja, saj se za kemično čiščenje uporablja učinkovita, a blaga čistila.

Če torej želite avtomobil, ki ima čiste sedeže, strop, armaturno ploščo, volan, menjalno ročico, vrata, predale, tla, preproge, prtljažni del in tudi vse ostalo, se odločite za globinsko (kemično) čiščenje nekajkrat letno. Zagotavljamo vam, da bo vaš avtomobil takoj videti bolj ohranjen. Ker boste vedeli, da v njem ni niti vidne umazanije, niti tiste, ki je človeško oko običajno ne zazna, bo vaša vožnja precej bolj prijetna in sproščena.
Če je za notranjost potrebno globinsko čiščenje, potrebuje zunanjost avtomobila poliranje – to je nadgradnja kakovostnemu pranju, ki odpravi drobne poškodbe laka kot so drobni udarci peska ali kamenčkov, rise grmičevja in celo manjše praske, nastale ob prometnih nezgodah. Poliranje poleg teh, nekoliko bolj opaznih poškodb, odpravlja tudi poškodbe laka, ki jih povzročajo UV žarki in umazano okolje – tako onesnaženje ozračja kot sol v zimskem času.
Če želite odpraviti bled videz laka oziroma kakšno manjšo poškodbo ali prasko, se torej odločite za večstopenjsko poliranje – po njem bo vaš avto ponovno bleščeč.