Prodaja vozil

Nekaj naših vozil je iz domače ponudbe, sicer pa smo specializirani za uvoz vozil iz tujine. Gre za vozila, ki so kupljena od tujih leasing hiš in so bila v operativnem leasingu, kupujejo pa se preko ponudnikov, s katerimi imamo sedaj že dolgoletne dobre izkušnje. Uvožena vozila so v odličnem stanju in nepoškodovana, zaradi operativnega leasinga so redno vzdrževana in redno servisirana – gre za ponudbo vozil, do katerih posameznik ob morebitnem zasebnem uvozu ne more, saj ta podjetja poslujejo zgolj po načelu B2B.

Vsa vozila so s področja Evropske unije, ob uvozu pa so urejeni vsi dokumenti in plačani vsi davki – čakata vas le še avtomobilsko zavarovanje in registracija.

Ob nakupu vozila, pripeljanega iz tujine, se marsikdo sprašuje, ali naj prodajalcu zaupa. Nam lahko! Tudi za ta rabljena vozila namreč velja, da so redno vzdrževana in prodana z realnimi kilometri, kar lahko preverite tako iz dokumentacije kot pri pooblaščenemu zastopniku posamezne avtomobilske znamke na podlagi številke šasije (VIN), objavljene v avtomobilskem oglasu. Na vsa vozila vam seveda nudimo garancijo, vsa pa so tudi kakovostno očiščena, tako da boste imeli občutek, da ste odpeljali popolnoma nov, ne pa rabljeni avto.