Financiranje

Drage stranke

Ugodno financiranje

Vsem našim strankam uredimo financiranje za nakup vozil. Takšno, ki je prilagojeno njihovim željam, potrebam in njihovemu dohodku. Kljub temu, da stranke pri nas kupujejo rabljena vozila, so želje namreč pogosto večje kot je realno stanje na računu – a če poskrbimo za ugodno financiranje, je nakup sanjskega avtomobila kljub temu izvedljiv, ne da bi pri tem trpele druge družinske potrebe. Zavedamo se, da je avtomobil danes potreba, ne pa luksuz, zato se trudimo, da bi bili avtomobili iz naše ponudbe dostopni vsem. Izberite torej svoj rabljeni avto, mi pa vam bomo priskrbeli ugoden finančni leasing ali kredit!
Pri financiranju vozil sodelujemo z uglednima družbama GB Leasing in Summit Leasing. Financiranje vam lahko uredimo tudi v primeru, ko izberete rabljeni avto pri drugemu ponudniku ali ga morda celo kupite od svojega prijatelja.

Seveda pri finančnem načrtu za nakup vozila ne upoštevamo zgolj vaših prihodkov, temveč se lahko dogovorimo tudi, da kot polog pri nakupu šteje vaš stari avto. Tako je menjava starega vozila za rabljeni avto iz naše ponudbe še bolj praktična.

Za ureditev finančnega načrta oziroma financiranje potrebujete:

  • veljavni osebni dokument (osebno izkaznico ali potni list);
  • davčno številko;
  • zadnje tri plačilne liste in
  • za registracijo vozil veljavno vozniško dovoljenje.

Financiranje je možno tudi, če ste zaposleni le za določen čas.

Preverite, kakšna rabljena vozila nudimo, in izberite način financiranja. V kolikor imate o financiranju vprašanja oziroma bi želeli med seboj primerjati različne načine financiranja ter tako izbrati najbolj primernega, vam bomo z veseljem pripravili vse informacije oziroma ponudbo!