Zavarovanje vozil

Za vsa vozila, pa naj bodo kupljena pri nas ali drugod, vam nudimo ureditev zavarovanja pri zavarovalnicah Generali, Triglav, Sava. Še posebej pa se potrudimo za naše kupce – ničesar vam ne bo potrebno urejati samim, saj vas bomo spremljali vse do trenutka, ko bodo pravne formalnosti glede zavarovanja in registracije zaključene, ter se boste lahko s svojim vozilom dejansko odpeljali domov.

Zavarovanje pri kateri koli drugi zavarovalnici in vse potrebno za registracijo, bomo skupaj uredili v 8 km oddaljenem centru, kamor naše stranke vedno pospremimo.

Nakup avtomobila za večino ljudi pač ni vsakdanja zadeva, zato se med papirji pogosto ne znajdejo – in tu pride prav pomoč tistih, ki se s prodajo in nakupi ukvarjamo vsakodnevno, kar pomeni, da lahko nudimo svojo pomoč in tako poskrbimo, da ni zapletov. Vaše delo je torej povsem enostavno: izberite svoj avto in se nam prepustite, kajti poskrbeli bomo za vse.
Rabljena vozila so namreč nas posel!

In še eno prednost lahko izkoristite, če kupujete pri nas. Poleg ugodnih cen, garancije, ureditve registracije in dobrega finančnega načrta, vam lahko ponudimo še 50% popust na obvezno in kasko zavarovanje!